[Mozilla] Пијалоци

Dimitar Jovanov dimitar.jovanov.92 at gmail.com
Fri May 9 08:56:24 UTC 2014


Мене ми го пратија само тоа и јас не сватив ама кога им пишав не ми вратија.

Ќе ѕвонам и ќе им кажам сега.
On May 9, 2014 10:18 AM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
wrote:

> Димитар си ми пратил само бр. на фактура и износ, тоа неможам да го
> платам никако.
>
> Исто како да си ми дал име и презиме и град, а не и адреса, така што
> не знам кај да одам коа ќе го најдам градот.
>
> Ми треба жиро сметка.. Амаа пошто е касно сеа за тоа ќе извадам се во
> кеш пари и ќе ги платиме на лице место.
>
> Координирај ги тие од дома.мк дека утре ќе им го платиме пијалоците
> кога ќе ги испорачаат.
>
> Стама
>
> 2014-05-08 12:23 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> > Регистрирај се слободно во име на 2с.мк со податоците што ти ги пратив.
> >
> >
> > Поздрав,
> > Стама
> >
> > 2014-05-08 12:19 GMT+02:00 Dimitar Jovanov <dimitar.jovanov.92 at gmail.com
> >:
> >> За пијалоците потребо е некој од слободен софтвер да се регистрира на
> >> doma.mk во име на слободен софтвер, да ги порача потребните пијалоци
> ќе ви
> >> дадам целосна листа што како и да ја плати профактурата. Би го направил
> се
> >> ова јас ама од таму ми рекоа дека требало човек од фирмата.
> >>
> >> Не верувам дека е повеќе од 10 мин работа, профактурата како што ми
> рекоа
> >> стига на маил.
> >>
> >> Ќе ставите време во 08:00 на ФИНКИ односно пред Технолошко-Металуршкиот
> >> Факултет. Рекоа кога ќе стигне профактурата што побрзо да се плати.
> >>
> >> Потребно е:
> >> 30 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=7143
> >> 15 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=406
> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=86
> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13398
> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13396
> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=16455
> >>
> >> Поздрав,
> >> Димитар
> >>
> >>
> >> On Tue, May 6, 2014 at 6:44 PM, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>
> >> wrote:
> >>>
> >>> > Мислам дека е ок, али би заменил 40Л вода, 30 кока кола, 30 густи и
> 20
> >>> > фанта за ипак да има више вода (и за кафето)
> >>>
> >>> +1
> >>>
> >>> ---
> >>>
> >>> Goce Mitevski
> >>> Independent Professional
> >>>
> >>> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> >>> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
> >>> ■ http://www.nicer2.com/about
> >>> ■ http://monsteer.deviantart.com/
> >>> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
> >>>
> >>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> >>> _______________________________________________
> >>> Mozilla mailing list
> >>> Mozilla at lists.softver.org.mk
> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >>
> >>
> >>
> >> _______________________________________________
> >> Mozilla mailing list
> >> Mozilla at lists.softver.org.mk
> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> >>
> >
> >
> >
> > --
> > Igor
>
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140509/652ed22c/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list