[Mozilla] Плаќања

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri May 9 08:26:32 UTC 2014


Добив информации за две плаќања од Димитар и Горјан .

Фактура од дома.мк на износ 4497
Фактура од Бравос за јадење на износ 15240.

Вкупно пари 19737

Ќе подигнам материјални во овој износ од Слободен софтвер.

Пошто неможе во кеш повеќе од 6000 денари по фискална, се договорив да
направат 3 фискални сметки за тие 15240 денари.

Сега ќе одам да го платам тоа во Бравос.

Димитар контактирај ги дома.мк и кажи им дека ќе има платиме кога ќе
ги достават пијалоците во кеш, они само треба да имаат со нив
фискална сметка и сметкопотврда.

Поздрав,

Стама

2014-05-08 12:35 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Денес е четврток 08.05.2014, сеуште не сум добил фактури  за плаќање
> за настанот во петок.
>
> Плаќањето за правни лица се одвива секој ден до 13 часот, планирајте
> го ова и контактирај те ги они што треба да достават фактура.
>
> Поздрав,
>
> --
> Igor-- 
Igor


More information about the Mozilla mailing list