[Mozilla] Пијалоци

Dimitar Jovanov dimitar.jovanov.92 at gmail.com
Fri May 9 09:09:24 UTC 2014


Средено, рекоа нема проблем.

Поздрав,
Димитар
On May 9, 2014 10:56 AM, "Dimitar Jovanov" <dimitar.jovanov.92 at gmail.com>
wrote:

> Мене ми го пратија само тоа и јас не сватив ама кога им пишав не ми
> вратија.
>
> Ќе ѕвонам и ќе им кажам сега.
> On May 9, 2014 10:18 AM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
> wrote:
>
>> Димитар си ми пратил само бр. на фактура и износ, тоа неможам да го
>> платам никако.
>>
>> Исто како да си ми дал име и презиме и град, а не и адреса, така што
>> не знам кај да одам коа ќе го најдам градот.
>>
>> Ми треба жиро сметка.. Амаа пошто е касно сеа за тоа ќе извадам се во
>> кеш пари и ќе ги платиме на лице место.
>>
>> Координирај ги тие од дома.мк дека утре ќе им го платиме пијалоците
>> кога ќе ги испорачаат.
>>
>> Стама
>>
>> 2014-05-08 12:23 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> > Регистрирај се слободно во име на 2с.мк со податоците што ти ги пратив.
>> >
>> >
>> > Поздрав,
>> > Стама
>> >
>> > 2014-05-08 12:19 GMT+02:00 Dimitar Jovanov <
>> dimitar.jovanov.92 at gmail.com>:
>> >> За пијалоците потребо е некој од слободен софтвер да се регистрира на
>> >> doma.mk во име на слободен софтвер, да ги порача потребните пијалоци
>> ќе ви
>> >> дадам целосна листа што како и да ја плати профактурата. Би го
>> направил се
>> >> ова јас ама од таму ми рекоа дека требало човек од фирмата.
>> >>
>> >> Не верувам дека е повеќе од 10 мин работа, профактурата како што ми
>> рекоа
>> >> стига на маил.
>> >>
>> >> Ќе ставите време во 08:00 на ФИНКИ односно пред Технолошко-Металуршкиот
>> >> Факултет. Рекоа кога ќе стигне профактурата што побрзо да се плати.
>> >>
>> >> Потребно е:
>> >> 30 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=7143
>> >> 15 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=406
>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=86
>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13398
>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=13396
>> >> 10 x http://doma.mk/artikal.aspx?ArtikalID=16455
>> >>
>> >> Поздрав,
>> >> Димитар
>> >>
>> >>
>> >> On Tue, May 6, 2014 at 6:44 PM, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com
>> >
>> >> wrote:
>> >>>
>> >>> > Мислам дека е ок, али би заменил 40Л вода, 30 кока кола, 30 густи и
>> 20
>> >>> > фанта за ипак да има више вода (и за кафето)
>> >>>
>> >>> +1
>> >>>
>> >>> ---
>> >>>
>> >>> Goce Mitevski
>> >>> Independent Professional
>> >>>
>> >>> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>> >>> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
>> >>> ■ http://www.nicer2.com/about
>> >>> ■ http://monsteer.deviantart.com/
>> >>> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
>> >>>
>> >>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>> >>> _______________________________________________
>> >>> Mozilla mailing list
>> >>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> >>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >>
>> >>
>> >>
>> >> _______________________________________________
>> >> Mozilla mailing list
>> >> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> >> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>> >>
>> >
>> >
>> >
>> > --
>> > Igor
>>
>>
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Mozilla mailing list
>> Mozilla at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140509/f214dc1a/attachment-0001.html>


More information about the Mozilla mailing list