[Mozilla] lightning talks и ментори

novica novica at on.net.mk
Fri May 9 17:59:19 UTC 2014


> 10:00 - 10:30
>    05 min (Глиша)
>    - логистика, кај има струја, веце, интернет
>    - паузи коа ќе има и сл.
>    - како ќе тече денот

пошто немаме буџет -- овде ќе треба да напоменеме дека по завршувањето 
на настанот  идеме сите на пиво со тоа што секој си плаќа за себе.

најблиску до финки е џовани во лептокарија
или хмммм ... барбакан во тоа зградите или ...?

глиша одлучи.

--
ннвц


More information about the Mozilla mailing list