[Mozilla] дали може да се обидеме октомвриски?

Vanco Stojkov van100j at gmail.com
Sun Oct 5 09:41:38 UTC 2014


Здраво дечки,

Извинете поради неактивност, ќе идеме на Web Summit во Ирска во ноември со
проектот што го работиме веќе некое време и целиот сум расеан
околу подготовките.

Нема да можам да дојдам во вторник, но би сакал парите што се за мене да ги
донирам на Хаклаб Кика. Може ли некој да ми каже како иде тоа?

Поздрав

On Friday, October 3, 2014, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:

> Дамјан, ќе може да ја завршиме и оваа работа во вторник?
>
> 2014-09-18 14:45 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com
> <javascript:;>>:
> > ok.
> > парите се кај мене
> > 28800 денари
>
> > Од тие, 4.310 ден. се за буџетот на клубот на Firefox и 5.540 ден.
> (колку што знам) се за Вачно, за неговите трошоци за превоз.
>
> Не знам дали ќе дојде Ванчо, но јас би можел да ги земам парите што
> треба да се вратат на клубот на ФИНКИ.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2014-10-02 18:35 GMT+02:00 novica <novica at on.net.mk <javascript:;>>:
> >> состанок датуми октомври.
> >>
> >> http://doodle.com/encwbaikivt8fr52
> >
> > ок по сѐ изгелда се гледаме во вторник 7.10 во 20 ч.
> > ќе напишам најава утре на блог
> >
> >
> >
> > --
> > ннвц
> > _______________________________________________
> > Mozilla mailing list
> > Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk <javascript:;>
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20141005/8fb4bd93/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list