[Mozilla] Состанок за WebMaker html/css работилница

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri Oct 10 19:02:49 UTC 2014


Здраво,

На последниот состанок изминатава недела меѓудругото
зборевме за одржување серија работилници за html/css, каде
со помош на овие веб технологии учесниците би кодирале
познати графики (драфт од идејата тука:
https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Проекти/WebMaker)

Ќе треба да се почне со планирање на програмата за работилницата, па затоа
утре во 14ч. во Хаклаб би направиле
прв план-состанок.

Сите што се заинтересирани да помогнат и да дојдат, нека
пишат овде еден краток одговор, па се гледаме утре.

Може и да помислите малце на темата, што би било интересно
или корисно за да се пројде на работилниците. Или што ви било
интересно на вас коа сте учеле.

Поздрав и си ју,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20141010/0d8664db/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list