[Mozilla] Недовршени активности во врска со буџетот на хакатонот

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Sep 6 10:02:24 UTC 2014


Точно Гоце 562.

Тоа се информациите.

Поздрав,
Стама
On Sep 6, 2014 12:01 PM, "Goce Mitevski" <goce.mitevski at gmail.com> wrote:

> > Според мене наједноставно е горјан да ги уплати парите како донација на
> слободен софтвер на жиро сметка со шифра 862.
>
> Овде стои шифра 562: http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
>
> Горјан, на горната адреса имаш целосни информации за уплатницата.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Professional (Graphic and Web Design)
>
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>http://www.behance.net/GoceMitevski
>http://www.nicer2.com/about
>http://monsteer.deviantart.com/
>http://www.vimeo.com/gocemitevski
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2014-09-06 11:54 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> > Горјан ме контактираше веднаш штом стигнаа средствата. Но поради други
> > обврски и летни одмори не сме ја завршиле работата.
> >
> > Според мене наједноставно е горјан да ги уплати парите како донација на
> > слободен софтвер на жиро сметка со шифра 862.
> >
> > Поздрав,
> > Стама
> >
> > On Sep 6, 2014 11:34 AM, "Goce Mitevski" <goce.mitevski at gmail.com>
> wrote:
> >>
> >> Здраво,
> >>
> >> Колку што знам, работата со распределувањето на парите од буџетот што
> >> го добивме од Mozilla не е завршена.
> >>
> >> За хакатонот, пресрет ни излезе Слободен Софтвер Македонија и
> >> средствата што ни беа позајмени треба да ги вратиме. Помина навистина
> >> долго време од хакатонот, па *ги молам тие што треба да се ангажираат
> >> околу тој дел од работата, да се ангажираат*.
> >>
> >> Исто така, дел од средствата, треба да се вратат и на клубот на Firefox.
> >>
> >> Кој сѐ помогна да се префрлат парите кога ни требаа за хакатонот...
> >> Новица, Стама, Дамјан, Горјан?
> >>
> >> Поздрав,
> >> Гоце
> >>
> >> --
> >>
> >> Goce Mitevski
> >> Independent Professional (Graphic and Web Design)
> >>
> >> ■ http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
> >> ■ http://www.behance.net/GoceMitevski
> >> ■ http://www.nicer2.com/about
> >> ■ http://monsteer.deviantart.com/
> >> ■ http://www.vimeo.com/gocemitevski
> >>
> >> I'm on Twitter: @GoceMitevski
> _______________________________________________
> Mozilla mailing list
> Mozilla at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/mozilla
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20140906/45fb755c/attachment-0001.html>


More information about the Mozilla mailing list