[Mozilla] Локализација на продуктите на Мозила

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Mon Aug 7 17:14:46 UTC 2017


> Само уште нешто, гледам линкот што ми го испрати Гоце Митевски во
претходниот мејл

>беше до Firefox Beta, а јас директно преведувам до Firefox. Дали можеби
грешам ? :D
​Мислам дека отсекогаш преведувавме во Firefox. Нема доволно луѓе да се
пази и beta-та каде што менуваат стрингови итн.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/mozilla/attachments/20170807/5f874ab1/attachment.html>


More information about the Mozilla mailing list