[Mozilla] Локализација на продуктите на Мозила

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Tue Aug 8 09:05:50 UTC 2017


2017-08-07 19:14 GMT+02:00 Novica Nakov <nnovica at gmail.com>:
>> Само уште нешто, гледам линкот што ми го испрати Гоце Митевски во
>> претходниот мејл
>
>>беше до Firefox Beta, а јас директно преведувам до Firefox. Дали можеби
>> грешам ? :D
>
> Мислам дека отсекогаш преведувавме во Firefox. Нема доволно луѓе да се пази
> и beta-та каде што менуваат стрингови итн.

Во бетата не би требало да се менуваат стрингови.

Има смисла beta-та да се преведува пошто тоа е новата верзија која ќе
искочи со новите преводи.

-- 
damjan


More information about the Mozilla mailing list