[Npss] последна ревизија на политиката за слободен софтвер

Filip Stojanovski filip at metamorphosis.org.mk
Tue Nov 9 09:35:39 CET 2010


Здраво на сите,

Новица, некои од податоците од истражувањето за употребата на 
компјутерите во образованието може да бидат од полза при овој процес.

ИТ.ком.мк има пренесено неофицијална верзија на нацрт-извештајот
http://it.com.mk/upotrebata-na-kompjuteri-i-internet-vo-obrazovanieto/
а официјалната и крајна верзија се подготвува да биде издадена и како 
хартиена и како е-книга во скоро време.

Поздрав,
Филип

Novica Nakov wrote, On 08.11.2010 22:35:
>> Претпоставувам дека ова би одело во анекс и можеби таму би се преместиле
>> и со соодветни детали некои референци што веќе ги имаше низ текстот.
>
>
> Го разгледував ова изминативе денови тоа што можам да заклучам е дека
> недостасуваат многу инофрмации за тоа до каде се стигнати сите овие
> иницијативи.
>
>
>
>

-- 
Filip Stojanovski
Program Coordinator
Metamorphosis Foundation

mail  : filip at metamorphosis.org.mk
web  : http://www.metamorphosis.org.mk

tel  : +3892 3109 325
fax  : +3892 3225 206
mob/gsm: +389 75 495 306


Instant Messaging:
skype     filip_stojanovski
blackberry pin 220AFAE7
google     razvigor at gmail.com
msn      razvigor at gmail.com
icq      17717385


Macedonian e-content aggregator http://ping.mk


More information about the Npss mailing list