[Npss] последна ревизија на политиката за слободен софтвер

Novica Nakov novica at slobodensoftver.org.mk
Fri Oct 22 14:59:25 CEST 2010


Таков список веќе постои.

http://wiki.fsfe.org/Free_Software_usage_in_public_administration

Но не знам каков би ни бил критериумот за селекција?

Можеби едноставно да го наведеме како референца?

-- 
Новица Наков
Слободен софтвер Македонија
http://slobodensoftver.org.mk


More information about the Npss mailing list