[LUG] Re: [LUG] За Регистрирање

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sun Aug 25 15:56:30 UTC 2002


Најдов на НВО нешто... Фала.

ufo

> Ако не се лажам регистрацијата чини 6-7 илјади денари. Ако не сакаш да
> се малтретираш по шалтери +2-3 илјади на адвокат и добиваш печат на
> рака. Ако сакаш да се малтретираш, посети го www.mango.org.mk (мислам
> дека вака беше). Тоа е некој ресурсен центар за НВО-а. Таму би требало
> да има се.
>
> --
> Новица


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list