OpenOffice Localization

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Dec 12 11:57:27 UTC 2002


На чет, 12 дек 2002, Ivan Stojmirov напиша:

> > Помага ли глосарито на некој начин автоматски при преведување?
> 
> Помага. Тоа и е поентата на глосарито.

Како? Во Кбабел ќе го преведуваме.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list