Mashni

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Dec 13 08:19:38 UTC 2002


Вака сега.
Мислам дека ќе можам да обезбедам 2 лаптопа за маратонот. (еден е сигурен,
за другиот ќе видиме).
Е сега, лаптопите немаат мрежни карти. Доколку некој е во можност да
обезбеди 2 мрежни карти за лаптоп (PCMCIA), би било супер.

--
Stojmir

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list