[LUG] predavanja linux chetvrti kat

Vasko Mitanov vaskom at freemail.com.mk
Sat Nov 2 01:05:31 UTC 2002


|Па само за тие два дена станува збор. За два дена толку работевме, после
|два дена старофис и повтарање работевме.

Кажете значи сеа кога(ден/саат) и каде и со кого да идам? :-)


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list