[LUG] sreda - upraven - gosti - pari

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Nov 11 23:15:45 UTC 2002


On Mon, 11 Nov 2002 21:31:30 +0100, you wrote:

>> Среда 19:00 часот.
>> Пингвин паб или Лондон?
>
>нема доволно место ни во едното ни во другото.
>
>BTW - седиштето не ли е оспособено за собири?

Премало е, а и полно луѓе не знаат каде се наоѓа сеуште - може после
да отидеме таму. Инаку му фали чистење, а и средување - истото му
треба и на новиот компјутер со 32 брзински режач кој ќе сецка слободни
ЦД -а во иднина :_))-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list