[LUG] sreda - upraven - gosti - pari

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Nov 11 23:53:30 UTC 2002


On Tue, 12 Nov 2002 00:15:45 +0100, you wrote:

>On Mon, 11 Nov 2002 21:31:30 +0100, you wrote:
>
>>> Среда 19:00 часот.
>>> Пингвин паб или Лондон?
>>
>>нема доволно место ни во едното ни во другото.
>>
>>BTW - седиштето не ли е оспособено за собири?
>
>Премало е, а и полно луѓе не знаат каде се наоѓа сеуште - може после
>да отидеме таму. Инаку му фали чистење, а и средување - истото му
>треба и на новиот компјутер со 32 брзински режач кој ќе сецка слободни
>ЦД -а во иднина :_))

Уште нешто - мора да се заблагодариме на PCinfo за една работа која ја
направија денес - ќе најдеме начин да се одолжиме - tnx.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list