[LUG] predlog logo

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Nov 12 00:24:00 UTC 2002


On Tue, 12 Nov 2002 00:45:38 +0100, you wrote:

>
>Праќам предлог логоа:
>
>http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo-predlog-suri2.jpg
>http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo-predlog-suri3.jpg
>http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo01-predlog.jpg
>http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo02-predlog.jpg
>
>
>Мене лично повеќе ми се допаѓаат suri верзиите - бидејќи кај другите
>гулабот не е мој туку само го векторизирав - значи го украдов од инет,
>плус во сури верзиите кругот со единиците и нулите асоцира на нашето
>ни сонце нели :_)
>
>

Да го продолжам спамот на листава - да кажам дека дефинитивно сум за
некој од долниве (сури) предлози:

http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo-predlog-suri2.jpg
http://www.mksoftver.org/zoltan/logo/logo-predlog-suri3.jpg


Не би се согласил да имаме крадено лого за оссм во никој случај!

-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list