[LUG] predlog logo

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Nov 12 13:44:26 UTC 2002


На вто, 12 ное 2002, Darko Nikolovski напиша:

> Абе а да ги напртавиш бројките помали . . и целосно да го исполнуваат
> гулабот, како некоја текстура, барем ја така го замислував логото коа го
> дискутиравме

И јас истата слика во глава ја имав, но и вака гулабот ми се допаѓа,
единствено ако може некако границите да се стават на гулабот за аа да може
да се пополни со мали,големи нули и единици.


-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list