[LUG] sreda - upraven - gosti - pari

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Nov 12 20:22:11 UTC 2002


На вто, 12 ное 2002, Georgi Stanojevski напиша:

> A каде е сеуште прашањето? Pred PcInfo па ако се многу луѓе ќе се
> договараме таму?
> 
> ПцИнфо е од Климент Охридски булеварот накај Влада, покрај Академија па лево,
> па одма втората уличка пак лево. Обраснато е со грмушки неможе да се
> промаши.

Луѓе, пошто и така никој не се пријави.
Нека биде четврток пошто утре треба да се доземат мониторите за
компјутерите, па треба да се продаде ни не ќе можеме сите.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list