[LUG] sreda!!!

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Tue Nov 12 21:06:04 UTC 2002


Georgi Stanojevski wrote:
> На вто, 12 ное 2002, Georgi Stanojevski напиша:
> 
> 
>>A каде е сеуште прашањето? Pred PcInfo па ако се многу луѓе ќе се
>>договараме таму?
>>
>>ПцИнфо е од Климент Охридски булеварот накај Влада, покрај Академија па лево,
>>па одма втората уличка пак лево. Обраснато е со грмушки неможе да се
>>промаши.
> 
> 
> Луѓе, пошто и така никој не се пријави.
> Нека биде четврток пошто утре треба да се доземат мониторите за
> компјутерите, па треба да се продаде ни не ќе можеме сите.
> 

Немој вакви работи во последен момент - среда ќе биде бидејќи така се 
договоривме - сите веќе имаме испланирано и некој нема да може во четврток.

Затоа - од 18:30 до 19:00 во Пингвин паб се чекаме!!! Не доцнете - затоа 
што потоа може да одиме во PCINFO кај (позади) влада. Утре ќе 
резервираме во Пингвин Паб.

Сите понесете по 300 ден. за такса - мора да се регистрираме што побрзо.


-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list