[LUG] Re: [LUG] Успешна Продажба!

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Nov 13 21:22:32 UTC 2002


Stojcev Darko wrote:

>Нема проблем, доколку пивото е коперациско. *У* пингвин паб може да части
>еве некој од овие што работат...глиша? стојмир? снајпер?
>
>А кој тоа таму постигна консензус дека ја треба да одвојам од буџетот за
>частење?
>
>  
>
:))))))))

--
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list