[LUG] Re: [LUG] ЗА Преведувачки Маратон

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Nov 15 13:00:51 UTC 2002


> Toxic, што си напраил ни со еден encoding неможам да го прочитам тоа што
> си го напишал?! И нели сме ние LUG и организација за Слободен Софтвер?
> Што е тоа Windows користење?! :)
>
> ufo

Lele.. kje go zdrvam od kjutek.
Do vcera prakjashe od outlook so zaebana kirilica.
A sea pamet kje prodava tuka.  :-)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list