[LUG] IRC SOSTANOK, SOSTANOK VO ZHIVO

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Fri Nov 15 20:13:28 UTC 2002


На пет, 15 ное 2002, Ангов Арангел напиша:

Јас утре оцабајле ќе купам ИДЕ кабел ата 100 ако е 100 денари од Логинг.
(Од арачот, ќе ми останат 3800 денари )

После тоа се договарам со Уфо да му го дадам и да одиме да инсталираме
нашиот компјутер како што треба.
И ќе пишеме кога ќе бидеме таму за и било кој друг заинтересиран да дојде
сокче да донесе. :)

А исто така. Предлог мој е во недела од 22:00 да речеме да пробаме да
одржиме онлине состанок... да видиме дали имаме сили да допрецизираме некои
работи за преведувачкиот маратон. Пошто тој некако ни изгледа нај лесен и
најбрзо можеме да го спремиме и да имаме еден проект завршен.

Ќе пишам до тогаш дневен ред, и точки кои треба да се исполнат. :)

Значи Недела 22:00 (Средно Македонско Време)
Ирц сервер EU.UNDERNET.ORG (за Македонците)
канал #ssm, #ossm, #sloboden_softver 
Во зависностно кој и дали ќе биде слободен, иако некој може да префрли 
некој бот да чмае таму до недела.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list