[LUG] IRC SOSTANOK, SOSTANOK VO ZHIVO

Damjan Georgievski gdamjan at on.net.mk
Fri Nov 15 20:59:43 UTC 2002


> На пет, 15 ное 2002, Ангов Арангел напиша:
> 
> Јас утре оцабајле ќе купам ИДЕ кабел ата 100 ако е 100 денари од Логинг.
> (Од арачот, ќе ми останат 3800 денари )
> 
> После тоа се договарам со Уфо да му го дадам и да одиме да инсталираме
> нашиот компјутер како што треба.

Немојте redhat да сте инсталирале ќе ве убијам :)


> 
> Значи Недела 22:00 (Средно Македонско Време)
> Ирц сервер EU.UNDERNET.ORG (за Македонците)
> канал #ssm, #ossm, #sloboden_softver 
> Во зависностно кој и дали ќе биде слободен, иако некој може да префрли 
> некој бот да чмае таму до недела.

а да стават jabber сите па да направиме groupchat еден а а?
BTW глиша зашто не го користиш jabbеr-от бе -  и за тоа ќе те убијам-- 
Дамјан

   If Bill Gates had a dime for every time a Windows box crashed...
                ...Oh, wait a minute, he already does.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list