[LUG] IRC SOSTANOK, SOSTANOK VO ZHIVO

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sat Nov 16 13:05:40 UTC 2002


Zlatko Trajceski wrote:

> Се соглесувам првиот и основен линукс да биде Слеквер само ако Дамјан 
> се согласи да го суреди како треба - инаку ставаме Ред Хет :_)
>
Јас гласам за РедХет!

>
> Бидејќи го имаме компјутреов - најлесна акција за почеток може да ни 
> биде можноста секој да си донесе ЦД и да му изрежеме било каков линукс 
> дж(џ)абе. Нешто како Burnfest :_)) Идејава може да се реализира идниот 
> викенд преку ден.
>
Тоа планиравме да го напраиме заедно со Инстал Фестот ај ќе се договориме...

ufo

PS на Undernet регистриран е #ssm, значи во недела на #ossm

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list