[LUG] IRC SOSTANOK, SOSTANOK VO ZHIVO

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Sat Nov 16 13:42:49 UTC 2002


На саб, 16 ное 2002, Zlatko Trajceski напиша:

> Остатокот од 20ГБ може да биде како голем хоум директориум каде ке имаме 
> кориснички акаунти за работа, а воедно ќе има и доволно простор за еден 
> куп исо имиџи за после да може да ги режиме нали.

Toa e добар распоред. 
Али за да го постигнеме тоа, ни треба иде кабел. :)
Во Логинг АТА100 е 315 денари...јас не отидов пошто незнам колку 
пари ќе ни требаат точно за регистрацијата, па да не биде после 
компјутер без организација. :)

> >BTW глиша зашто не го користиш jabbеr-от бе -  и за тоа ќе те убијам
> 
> Е за ова заслужува ле морт.

Aбе да ве ебам што кур сте запнале ништо не користам!

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list