[LUG] IRC SOSTANOK, SOSTANOK VO ZHIVO

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Sat Nov 16 16:17:42 UTC 2002


Georgi Stanojevski wrote:

>Aбе да ве ебам што кур сте запнале ништо не користам!
>
>  
>
Глиша уште една ваква реченица и тебе ќе треба да те отстраниме од листа 
:) Не стварно дај не заебавај пополека малце... Кабел нека купи 
Александар Савиќ и онака не плати членарина...

ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list