[LUG] ЗА Преведувачки Маратон

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Sun Nov 17 18:19:03 UTC 2002


Во својата последна порака, Ангов Арангел напиша:

| Прво: Имаме обезбедено простор.
| Второ: Добра идеја ај да бараме училници од Semos - "Microsoft Certified 
| Partner" ?!?! Нејќам ни да помислам на такво нешто...

Не сери, и александрија се опција []-) 
Во секој случај треба прагматично да се размислува. Точка.

| Шо ќе праиш со 1000 евра бе?! :) 

Знам јас што ќе правам, ти не знаеш?


Ај да не одговарам пак надолу. Се што пратив си има свое зошто и како,
не пишував нашто на памет. Така да get to work...

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list