[LUG] lokaliziranje distribucii

Danko Ilik danko at on.net.mk
Sun Nov 17 18:48:11 UTC 2002


Како стојат работите со локализација на Редхет?
Деновиве преведував нешто од Мандрак.
[и ги сменив Да и Не кај модулот за партиционирање на дискот ;-)]_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list