[LUG] lokaliziranje distribucii

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Nov 18 23:49:18 UTC 2002


Zlatko Trajceski wrote:

> Мислам дека оваа линија го повикува дифолт модифаерот кој е сетиран:
> 
> modifier_map Mod3   { Mode_switch };
> 
> 
> и со неа ќе немаме потреба од тоа "grp:alt_shift_toggle" или се лажам?


Испадна дека се лажам :_))-- 
..-. I fought the law and the law won .-..

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list