[LUG] IRC SOSTANOK, SOSTANOK VO ZHIVO

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Mon Nov 18 18:17:27 UTC 2002


На пон, 18 ное 2002, Damjan Georgievski напиша:

> > согласи да го суреди како треба - инаку ставаме Ред Хет :_)
> 
> ок. ја че о средам. 
> следниот викенд ит ис.

Еј не. :)
Остај не нас прво. Па коа ќе усереме ќе го средувате вие поискусните.

Сериозно. Златко земав ли Иде-то од Саше, и пари не кажа уште колку имаш?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list