[LUG] lokaliziranje distribucii

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon Nov 18 22:22:19 UTC 2002


Zlatko Trajceski wrote:

>>
> OK - чим додава додатно ограничување - нека брка.
>

Кога сме веќе тука - зошто сите други тастатури го имаат ова во себе, а 
нашата го нема?


    // begin modifier mappings

  modifier_map Shift  { Shift_L };
  modifier_map Lock   { Caps_Lock, ISO_Lock };
  modifier_map Control{ Control_L };
  modifier_map Mod3   { Mode_switch };Што поточно претставуваат горниве линии?_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list