[LUG] "default encoding for the user"

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Sun Nov 24 12:50:31 UTC 2002


На нед, 24 ное 2002, Ангов Арангел напиша:

> Ме интересира само, досега преводите ги правевме со iso8859-5. Дали 
> можат да се конвертираат во UTF-8 или пак нема потреба? Да не има некоја 
> голема разлика вака на изглед?

Утф се преводите. :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list