[LUG] До кај сме?

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Oct 8 17:50:45 UTC 2002


На вто, 08 окт 2002, Novica Nakov напиша:

> Што Новица? Демо верзија на логото има. Ивс збореше некое друго ќе

Па ти рече дека си имал другар што си имал намера да го нацрта...а тој во
четврток полагал...сега сме вторник.
A Ивс се согласи за гулабот со цифрите.

> | 7. Исто така објавувам конкурс за идејно решение за Пристапниците и
> | членските карти (книшки), награда нема. :)
> 
> Абе ко од библиотека едни такви картончиња и крај.

Eee, убави да бидат мајку му.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list