[LUG] До кај сме?

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Tue Oct 8 18:52:57 UTC 2002


Во својата последна порака, Georgi Stanojevski напиша:

| Па ти рече дека си имал другар што си имал намера да го нацрта...а тој во

После се Златко се договоривме он да го преземе цртањето.... Златко? 

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list