[LUG] До кај сме?

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Tue Oct 8 20:54:30 UTC 2002


Мислам дека со гласање одлучивме името да биде Слободен Софтвер...
А за печатот, треба ли да се напраи за регистрација или за после?
Пошо мора да имаме два, пиши таму дека ќе имаме два печата едниот 
округол со логото во него и околу него текст Слободен Софтвер, а на 
другиот ќе пишува само слободен софтвер пошо ќе биде правоаголен и ќе 
нема мести за ништо друго.

ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list