[LUG] До кај сме?

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Tue Oct 8 22:17:04 UTC 2002


На вто, 08 окт 2002, Ангов Арангел напиша:

> Мислам дека со гласање одлучивме името да биде Слободен Софтвер...
> А за печатот, треба ли да се напраи за регистрација или за после?

После, ама во статут мора да стои.

> Пошо мора да имаме два, пиши таму дека ќе имаме два печата едниот 
> округол со логото во него и околу него текст Слободен Софтвер, а на 
> другиот ќе пишува само слободен софтвер пошо ќе биде правоаголен и ќе 
> нема мести за ништо друго.

Го пишав така, ама ти требаше да ми кажеш како а не јас да барам. :)


-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list