[LUG] До кај сме?

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Wed Oct 9 00:34:49 UTC 2002


Novica Nakov wrote:

>Во својата последна порака, Georgi Stanojevski напиша:
>
>| Па ти рече дека си имал другар што си имал намера да го нацрта...а тој во
>
>После се Златко се договоривме он да го преземе цртањето.... Златко? 
>
>  
>
Фак - Ивс рече дека ќе го нацрта (векторизира) - само треба да му го 
пратиме повторно - ај Новица прати го повторно логото со назнака за Ивс, 
а не би било лошо да го CC него во пораката за секој случај._______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list