[LUG] RE: [LUG] До кај сме? Do evropskaUNIJA, uste samo mallku

Ivan Stojmirov ivans at npk.com.mk
Wed Oct 9 07:13:56 UTC 2002


 > Пошто има претседател, нека оди мо Мин. За правда и нека добие
> одобрение-решение, затоа што името го изгласавме, и нема да бегаме од
> обврските.

А кај е тоа министерство да го е**м?
Зашто ме мене избравте за претседатеееел!!!!!
:-)

> ОБАВЕЗНО, претседателот да не пријави за НВО манифестацијата или нека си
> задолжи човек за тоа. Пријавување до 10-ти, значи уште утре и задутре.

Што е тоа НВО ?
 
> Инаку M$ денес одржа конференција (со другите ИТ фирми барем најавија
> 100-тина во кои веројатно ги сметале и one man фирми што продале 2
> компјутери во 3 години!?) за побрзо плаќање на софтверот. Времето не
> РАБОТИ за нас и слободниот софтвер.
> 
> Толку за сега


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list