[LUG] Re: До кај сме?

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Wed Oct 9 09:27:13 UTC 2002


НВО е скратеница од Невладина Организација. :)

Него стварно ако мислите дека можеме да стигнеме до ноември некако да се 
претставиме на саем на невладини организации кажете побрзо... пошо 
пријавувањето е уште денес и утре.

ufo

Ivan Stojmirov wrote:

> > Пошто има претседател, нека оди мо Мин. За правда и нека добие
>  
>
>>одобрение-решение, затоа што името го изгласавме, и нема да бегаме од
>>обврските.
>>    
>>
>
>А кај е тоа министерство да го е**м?
>Зашто ме мене избравте за претседатеееел!!!!!
>:-)
>
>  
>
>>ОБАВЕЗНО, претседателот да не пријави за НВО манифестацијата или нека си
>>задолжи човек за тоа. Пријавување до 10-ти, значи уште утре и задутре.
>>    
>>
>
>Што е тоа НВО ?
> 
>  
>
>>Инаку M$ денес одржа конференција (со другите ИТ фирми барем најавија
>>100-тина во кои веројатно ги сметале и one man фирми што продале 2
>>компјутери во 3 години!?) за побрзо плаќање на софтверот. Времето не
>>РАБОТИ за нас и слободниот софтвер.
>>
>>Толку за сега
>>    
>>
>
>
>_______________________________________________
>LUG mailing list
>LUG at lists.linux.net.mk
>http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list