[LUG] Za sostanokot...

Ангов Арангел ufo at linux.net.mk
Tue Oct 15 21:46:17 UTC 2002


  Па ако не бидам меѓу оснивачните значи не сум ни во управен одбор...
Нема врска тоа секој граѓанин на РМ може да учествува во основање на 
невладина организација, така барем мене ми кажаа...

ufo

Georgi Stanojevski wrote:

>И да Уфо, тебе сепак не те ставаме како оснивач, а во извршен орган никој
>никаде не фигурира колку си стар таму ќе е остаиме. :)
>
>  
>_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list