[LUG] Za registracijata

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 16 14:39:35 UTC 2002


On Wed, Oct 16, 2002 at 03:15:13PM +0200, Novica Nakov wrote:

> | Еве атачмент, што го даде тој адвокатот. Овој документ треба да го
> | попуниме и да му го дадеме.
> 
> Може да се договориме атачменти да не стигаат на листава, туку само
> линкови, стварите да се ставаат негде по веб? Ако нешто ме нервира тоа
> се големи е-mail пораки кои не знам дека ми стигаат.

ИСТАТА ЗАБЕЛЕШКА! A пошто не ми се компалјура mailfilter овие ги добив
кога ќе проработи све тоа ќе иде во /dev/null.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list