[LUG] Za registracijata

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Oct 16 12:15:11 UTC 2002


On вто, 2002-10-15 at 14:51, Georgi Stanojevski wrote:
> On Tue, Oct 15, 2002 at 10:00:47AM +0200, Ivan Stojmirov wrote:
> 
> > Документите ги дадов кај правник. Би требало до утре да се заврши
> > работа, и он да ни даде финални инструкции.
> > Изгледа ќе треба некои потписи, доокументи, ова она.
> 
> Абе не требаше да правник да дадете ништо требаше само да земете дозвола од
> министерството за името (а ми кажаа) дека давале без проблеми на сите. Toa
> требаше веднаш да се среди.
> 

Времето за регистрирање ќе биде околу месец дена.
Еве атачмент, што го даде тој адвокатот. Овој документ треба да го
попуниме и да му го дадеме.

Ќе ни треба и записник од основачко собрание.
Тоа пратете ми го на мејл (ristep at npk.com.mk)Ааа да...
Пратете ми username и password за да ве ставам на
http://macedonia.homelinux.org
--
Риц

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: odluka za osnov.doc
Type: application/msword
Size: 24576 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20021016/568340e5/attachment.doc>


More information about the Ossm-members mailing list