[LUG] Za registracijata

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 16 12:40:20 UTC 2002


On Wed, Oct 16, 2002 at 02:15:11PM +0200, Ivan Stojmirov wrote:

> Времето за регистрирање ќе биде околу месец дена.
> Еве атачмент, што го даде тој адвокатот. Овој документ треба да го
> попуниме и да му го дадеме.

Он ќе не регистрира?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list