[LUG] Za registracijata

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Oct 16 12:56:14 UTC 2002


On сре, 2002-10-16 at 14:40, Georgi Stanojevski wrote:
> On Wed, Oct 16, 2002 at 02:15:11PM +0200, Ivan Stojmirov wrote:
> 
> > Времето за регистрирање ќе биде околу месец дена.
> > Еве атачмент, што го даде тој адвокатот. Овој документ треба да го
> > попуниме и да му го дадеме.
> 
> Он ќе не регистрира?

ДА!  :-)
Уживајте вие.
--
Риц
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list