[LUG] Za registracijata

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 16 16:08:12 UTC 2002


On Wed, Oct 16, 2002 at 02:56:14PM +0200, Ivan Stojmirov wrote:

> > Он ќе не регистрира?
> 
> ДА!  :-)
> Уживајте вие.

:) Ok. Ама јас не давам пари за адвокат, ниту имам намера да платам
чланарина ако се потроши на тоа.

Ти требаше само да земеш согласност од министерство за правда пошто рече
дека имаш врски таму. 

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list