[LUG] Za registracijata

Novica Nakov novica at bagra.net.mk
Wed Oct 16 13:15:13 UTC 2002


Во својата последна порака, Ivan Stojmirov напиша:


| Еве атачмент, што го даде тој адвокатот. Овој документ треба да го
| попуниме и да му го дадеме.

Може да се договориме атачменти да не стигаат на листава, туку само
линкови, стварите да се ставаат негде по веб? Ако нешто ме нервира тоа
се големи е-mail пораки кои не знам дека ми стигаат.-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list