[LUG] Za registracijata

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 16 14:37:49 UTC 2002


On Wed, Oct 16, 2002 at 03:26:48PM +0200, Ivan Stojmirov wrote:

> Глиша, 
> дај ПОД ИТНО прати ми ја финалната верзија на статутот.
> Тој адвокатот има некои корекции.
> Да ги апдејтуваме.

Стојмир ќе ти ја даде, а корекции не треба никакви да се прават.

p.s. Te молам не праќај во името на Стојмир многу е збунувачки. :)

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list