[LUG] Za registracijata

Georgi Stanojevski georgi1 at unet.com.mk
Wed Oct 16 19:09:51 UTC 2002


On Wed, Oct 16, 2002 at 07:33:41PM +0200, Darko Spasovski wrote:

> > :) Ok. Ама јас не давам пари за адвокат, ниту имам намера да
> > платам чланарина ако се потроши на тоа.
> 
> Se slagam, toa bi bilo glupo. Epten nekako birokratski pocnavme jebote,
> advokati pocnavme da plakjame. Ja mislev deka chlenarinata ke bide

Јас сакав да кажам дека работата е готова, сите документи се спремни се
чека само на тој за името...ама Ристо стварно ко да не чита и пак вика да
сме ги попунеле за да ги видел адвокатот? 

Јас мислев дека му требаат за тоа со името, а не за регистрација тоа е 
завршена работа...уште во вторникот ми ги видоа и дадоа зелено светло да ги
поднесеме.

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list